Osaava isännöitsijä pitää huolta omaisuudestasi

Osaava isännöitsijä pitää huolta omaisuudestasi

Asunto-osake on monen suomalaisen arvokkain omaisuus ja siksi siitä huolehtiminen kannattaakin antaa osaaviin ja luotettaviin käsiin.

Isännöitsijän rooli taloyhtiön hoidossa on keskeinen ja isännöintitoimiston valinta on yksi taloyhtiön hallituksen tärkeimpiä päätöksiä. Isännöitsijä työskentelee taloyhtiön operatiivisena johtajana yhteistyössä hallituksen kanssa.

Hänen tehtävänsä on huolehtia taloyhtiössä mm. seuraavista asioista:

 • Yhtiön ja osakkaiden omaisuuden arvo säilyy ja kehittyy positiiviseen suuntaan
 • Talous pysyy kunnossa, kirjanpito tehdään ammattimaisesti ja oikein
 • Hallinnolliset tehtävät tulevat hoidetuksi lainmukaisesti ja ajallaan
 • Rakennuksista pidetään huolta suunnitelmallisesti, elinkaarta ajatellen
 • Hallitustyöskentely on joustavaa ja tehokasta, taloyhtiön arki on sujuvaa

Isännöitsijää valittaessa hinta on usein ratkaiseva tekijä. Hinnan lisäksi on hyvä kuitenkin verrata myös laatua. Laadukkaan isännöintitoimiston tunnusmerkkejä ovat:

 • ISA-auktorisointi osoituksena vastuullisesta toiminnasta
 • Kokeneet isännöitsijät, joilla teknillinen tai kaupallinen pohjakoulutus sekä isännöintialan tutkinnot
 • Osaavat taloushallinnon ammattilaiset, jotka vastaavat kirjanpidosta ja vastikevalvonnasta 
 • Pitkä kokemus alalta sekä taloudelliset ja toiminnalliset resurssit hoitaa isännöintiä 
 • Kokonaispalvelu, sisältäen rakennustekniset palvelut mahdollistaen taloyhtiön vaativien korjaushankkeiden ammattimaisen läpiviemisen
 • Palvelun keskeytymättömyys lomakaudella ja erikoistilanteissa

Auktorisoitu isännöitsijä Antti-Ville Heikkilä on yksi Varsinais-Suomen Isännöintitalon kokeneista ammatti-isännöitsijöistä.

Varsinais-Suomen Isännöintitalo Oy on tarjonnut vastuullista isännöintipalvelua sadoille taloyhtiölle Turun talousalueella jo yli 50 vuoden ajan. Vuosikymmenten aikana Isännöintitalosta on kehittynyt Turun talousalueen johtava isännöintialan toimija.

Isännöintitalossa työskentelee tänä päivänä yli 60 isännöintialan ammattilaista, jotka vastaavat yli 400 asiakasyhtiömme kiinteistöomaisuuden hoidosta. Tuotamme itse kaikki asiakkaidemme tarvitsemat isännöinnin, taloushallinnon ja rakennustekniikan palvelut. 

Isännöintitalo on ISA auktorisoitu ja DNV laatustandardien mukaisesti auditoitu isännöintialan yritys. Toiminnassamme noudatamme aina hyvää eettistä isännöintitapaa. Isännöinnin eettiset ohjeet on hyväksytty sekä Suomen Kiinteistöliitto ry:ssä, Suomen Isännöintiliitto ry:ssä sekä Isännöinnin Auktorisointiyhdistys ISA ry:ssä. Lisäksi noudatamme Isännöintialan ISE 2007 määräyksiä ja ehtoja.

Kaikki isännöitsijämme ovat ammatti-isännöitsijöitä, joiden pohjakoulutuksena ovat soveltuvat opisto- tai korkeakoulutasoiset tutkinnot sekä IAT-, ITS- tai AIT- tutkinnot. Henkilöstömme kokemuksen sekä jatkuvan koulutuksen ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme paremman kokonaisvaltaisen isännöintipalvelun.

Kaikkia asiakasyhtiöitämme hoitavat aina nimetyt omat isännöitsijät, kirjanpitäjät sekä vastikevalvojat. Näin osakkaiden on helppoa ja vaivatonta asioida tutuksi tulleiden asiantuntijoiden kanssa. Modernit kokoustilamme ovat asiakkaidemme käytössä veloituksetta, joten kokousten sekä hallinnollisten tapaamisten järjestäminen hoituu sujuvasti toimistomme tiloissa.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Asiakkaaksi

Kaipaako taloyhtiönne ammattitaitoisen ja osaavan isännöitsijätoimiston palveluita? Ota yhteyttä!TARJOUSPYYNTÖ

ASIAKKAAKSI

Kaipaako taloyhtiönne ammattitaitoisen ja osaavan isännöitsijätoimiston palveluita?